Feriehjemmet Skæring. FAKs medlemmer byggede stedet sidst i 1930’erne og klubben brugte det til træningslejre og socialt samvær indtil salget i 1974.
Boksere poserer under byggeriet. Alle arbejdede frivilligt.
Feriehjemmet lå tæt på stranden og området blev brugt til træning og som her udlånt til gymnasterne fra Århus 1900.
Århus 1900 gymnaster laver opvisning.
Den tidligere “rigstræner” Jens Christensen stående i hvidt til venstre i billedet. Når han havde mulighed for det deltog han i FAKs aktiviteter. Jens Christensen var selv tidligere storbokser med titler som jysk mester i fjervægt i 1924. I sine sidste år som rigstræner sekunderede han fra en stol på gulvet nedenfor ringen fordi han, på grund af gigt, ikke kunne komme op. Ved vinduet står Valdemar Heesche, der i flere år var formand for JABU. Til 50-års jubilæet i 1970 blev Heesche æresmedlem af FAK.
Træner Jens Christensen i bar overkrop til venstre i billedet og en ung og senere professionel bokser Orla Dalby kaldet “Bette-Orla” yderst til venstre. Orla Dalby skiftede senere til Kolding AIK.
Brydning var i de første år en del af FAK men blev nedlagt omkring 1935.
Træner Jens Christensen opildner unge boksere ved feriehjemmet.
Yderst til venstre topbokser Erik Jensen, som blandt andet deltog i OL i 1948 i London. Erik Jensens største bedrift var den legendariske kamp mod den hårdtslående verdensmester Ingemar Johansson. Her præsterede Erik Jensen at gå alle seks runder ud mod svenskeren, som den eneste nordiske bokser nogensinde. Undervejs er Jensen dog i gulvet hele syv gange, men nægter at stoppe og gik således tiden ud. Erik Jensen var onkel til den senere mester Jørgen “Gamle” Hansen.
Svend Thomsen i miderste række yderst til højre. Thomsen var senere formand for FAK i omkring 10 år.
Gruppebillede fra feriehjemmet med blandt andre Valdemar Heesche og Jens Christensen i gruppen.
Tre kanoner. Fra venstre Gunnar Andresen, Jens Christensen og Erik Jensen.

Billedgalleri fra en af de famøse FAK lejrture.